Sommermad

Noget af det, som jeg holder meget af ved at bo ude på landet er, at jeg på vej hjem fra jobbet kan svinge ind omkring de lokale landmænd og hente jordbær, ærter og nyopgravede kartofler.

Kartofler, der bare skal gnubbes lidt under rindende vand og så er de klar til gryden.

Vi har også Føltved boder herude, men jeg har de uhygiejniske forhold de østeuropæiske plukkerne arbejdede under i klar erindring. Selvom det sikkert er forbedret efter det var fremme i medierne (det håber jeg i det mindste), så har jeg ikke lyst til at spise deres varer.

Der skal grilles i weekenden og min gæst elsker kold kartoffelsalat. Nu må vi se om også min hjemmelavede falder i smag.

Kartoflerne er forberedt og sat på køl.

Jeg har kogt ekstra, så jeg kan nyde en kartoffelmad, med rå løg, mayo og flagesalt.

Så er det sommer…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *