Hvad skal det ikke ende med`?
Verden står ikke længere… først strikker hun og nu laver hun fanjensme også mad! (:
Kantinen serverede vegetar shepherd’s pie. Det smagte super, men gæstemad er det ikke og derfor simre der nu en Ragú Bianco henne på komfuret. Opskriften er fra ‘Sølvskeen’, som vel nærmest er en slags italiensk udgave af Frk. Jensens kogebog.
Bortset fra aftenens gode selskab, så indeholder weekenden hverken pligter eller aftaler.
September har været lang og en rigtig lortemåned. Jeg trænger alvorligt til en smule luft, så weekenden er forlænget med mandag. Jeg ser frem til at trække stikket, sove længe, sumpe i bløde bukser, synke ned i sofaen og se gode film, trave ved stranden, koge æbler til æblekage, tage på fototur og hvad jeg ellers finder på at putte i den.
6 Comments
Rikke
?Knapt så eksotisk her, men det til trods, så er det en af favoritterne; stegt flæsk med kartofler og persillesovs.
Rigtig god forlænget weekend, er sikker på du trænger, og er hamrende god til at nyde den (og jeg er da slet ikke misundelig)
Rikke
…..og pas nu lige på derude, jagten går jo for alvor ind i morgen tidlig. Så på med reflekser og det orange outfit.
Mette
Jeg har godt hørt de har skudt deres rifler ind de sidste dage. Vi napper stranden det næste stykke tid 🙂
Mette
Stegt flæsk og persillesovs er da også bare herregodt. Det skal jeg snart have igen.
Jeg skal love dig, at jeg får max ud af de tre dage 🙂
Gitte
Her står en Ragu Bolognese og simre på 2. time :-).
Rigtig god weekend og nyd “roen”
Mette
Åh, den røde version er også god – især når den har tid til at simre 🙂