Dobbelt op Mulligatawny
Mens sneen væltede ned udenfor og Mads og Monopolet underholdt på radioen gik jeg i det indiske køkken.
Jeg har ikke prøvet at lave Mulligatawny før og blev noget overrasket over mængden af ingredienser. Forberedelsen tager også forholdsvis lang tid og det blev derfor dobbelt op på opskriften. Nu jeg var i gang.
Der er leveret aftensmad til de gamle og puttet i fryseren til dage, hvor et nemt måltid er på sin plads.
3 Comments
Deborah
Mulligatawny er bare godt! Det er dødsurt med objektivet. Har du kun det samme? Jeg kan anbefale gruppen for brugt fotoudstyr på Facebook, måske det giver mulighed for en erstatning. Jeg klarer mig lige nu, men skal også have udviddet “bestanden” på et tidspunkt. Men når man ikke flyder i penge, er det noget dyrt “stads” for det mestes vedkommende. God weeekend.
Mette L
Du gi’r lige en status, om de røde linser faldt i god jord, ikk ;o) ?
Mette L
Mette
De gjorde sig ikke bemærket overhovedet… de kogte helt ud og tænker de bare var med til at jævne suppen 🙂