Det er utroligt, hvad det koedsvineri er kommet til. Noget lignende kunne sagtens foregaa her. Jeg tror faktisk, at jeg for eftertiden kun vil koebe koed hos min lokale slagter, som hakker og skaerer lige for oejnene af mig.
Det eneste man kan gøre for at sikre sig nogenlunde, er at enten købe det hele stykke kød og hakke selv, eller få slagteren til det mens man kigger på. Det kan jeg huske mor gjorde i sin tid. Det forudsætter så, at det hele stykke kød er okay selvfølgelig, men så er det da ikke blandet op med noget! Ja det er godt nok træls 🙁
3 Comments
fisker & fernández
Det er utroligt, hvad det koedsvineri er kommet til. Noget lignende kunne sagtens foregaa her. Jeg tror faktisk, at jeg for eftertiden kun vil koebe koed hos min lokale slagter, som hakker og skaerer lige for oejnene af mig.
Saa ved man da nogenlunde, hvad man faar 😉
Deborah
Det eneste man kan gøre for at sikre sig nogenlunde, er at enten købe det hele stykke kød og hakke selv, eller få slagteren til det mens man kigger på. Det kan jeg huske mor gjorde i sin tid. Det forudsætter så, at det hele stykke kød er okay selvfølgelig, men så er det da ikke blandet op med noget! Ja det er godt nok træls 🙁
Kamma og Ko
Ja, det er for ulækkert! Man skulle tro kødet var mere frisk fra en butik med egen slagterafd… men det er altså ikke en garanti. Tværtimod.