Det nærmer sig

Pensionsrådgiveren fra Velliv havde stillet mig i udsigt, at jeg nok først ville modtage udbetalingsmailen fra dem efter jul.

Men den kom allerede i dag – kun godt 3 uger efter vores møde. Den er underskrevet, returneret og jeg er snart helt klar til mit nye liv som arbejdsfri.

Der er mange ting, der allerede ér klaret … udmelding af fagforening og arbejdsløshedskasse, regulering af bilforsikring, oprydning i budgettet og registrering af de sidste feriedage.

Så snart det bliver muligt skal jeg have lavet ny forskudsregistrering og så prøver jeg at søge boligydelse, selvom jeg måske godt ved, at det bliver der ikke noget af før jeg flytter i noget mindre, men prøves skal det.

Det jeg ikke helt kan forberede mig på, er det jeg skal fylde i mine dage, når min tid ikke længere er bundet af et arbejdsliv.

Jeg har fået opfyldt mit kontaktbehov på jobbet og som introvert har det været alt rigeligt til mig. Dén del af mit liv forsvinder også og det er da en smule angstprovokerende.

Kan jeg finde ud af at give mit liv et indhold, der gør mig glad og giver mening?

Jeg forestiller mig at begynde året med bare at holde ferie et par måneder eller tre … efter 44 år på arbejdsmarkedet må det være på sin plads at lave ingenting.

Dagens tal: 71/32

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *