Halvtres

Smag lige på det… halvtres arbejdsdage tilbage.

Officielt.

I næste uge skal jeg havde en snak med min teamleder og så er der måske færre endnu.

Mine opgaver er efterhånden lagt i hænderne på andre og så er der ingen grund til, at jeg bare sidder og piller næse. Jeg forestiller mig, at jeg måske kan være på tilkald og hjælpe når der opstår tvivl. Lad os se hvad der spilles ud med.

Det er en lidt træls tid med en del uro – som det ofte er sidst på året når budgetterne gøres op – men for første gang kan jeg se til med ro i maven og nøjes med at være urolig på mine kollegers vegne.

Det fine efterårsvejr har lokket høstanemonen i blomst igen – og også den bornholmske figen sprang pludselig ud igen efter den havde mistet alle bladene. Nu er det så spændende om anlægget til ny vækst er opbrugt for i år, så der slet ikke kommer blade på næste sommer.

Mit cedertræ, som efterhånden er ret stort, skal flyttes ud af kurven det vokser i og plantes henne i podens have. Jeg købte det den første jul jeg boede i Hals (2013) og jeg tænker, at det nu vil have stor gavn af at bliver befriet for de snævre forhold det har levet under. Jeg tror det kølige og fugtige efterår er den helt rette tid til at få det klaret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *