Ufærdige projekter

Mandagformiddags silende regn betød ophold indendørs, strik og kaffe.

Jeg afventer at modtage noget håndfarvet Rauma finull og i ventetiden får jeg gjort noget ved et par ufærdige projekter, der ligger i strikkekurven.

Blandt andet denne lille brune restesweater til Solveig. Hvorfor den havnede i strikkekurven står hen i det uvisse. Den mangler kun nogle få cm af kroppen og ærmerne – det burde jeg kunne nå på relativ kort tid.

Der skal broderes noget på den, men det er den sjove del, så det kan jeg nok få gjort.

Et andet hængeparti er forlængelse af ærmerne på min Celeste sweater – bare 3-4 cm. Når armene hænger lige ned, passer længden fint, men fordi jeg har valgt vide ærmer, så stumper de så snart jeg bøjer armene. Det irriterer mig og nu vil jeg altså prøve om jeg kan pille sømmen op og stikke dem lidt længere.

2 Comments

  • Anette

    Ser flot ud – må man spørge til mærket af de rundpinde, du bruger? Jeg er på udkig efter nogle udskiftelige, som er gode.

    • Mette

      De udskiftelige pinde jeg har er fra Hiroshima Tulip og købt hos Garnudsalg. Det ser ikke ud til at forhandler sættet mere, men sælger det i ‘løs vægt’. Måske ville jeg have foretrukket det, for jeg strikker aldrig på pinde over 6mm og så er det jo bare spild med et helt sæt.
      Jeg bruger mange forskellige rundpinde afhængig af hvilket garn jeg skal strikke i – lige nu strikker jeg i norsk uld og der foretrækker jeg spidse metalpinde 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *