Solveig – 2 år

Verdens allersødeste Solveig bliver 2 år i dag.

Det er ikke blevet nemmere at fotografere hende for der er fart på og hun sidder sjældent stille længe nok til at hendes gamle mormor kan nå at indstille kameraet.

Hun løber sine egne vegne og gerne i fuldstændig modtsat retning af, hvor vi er på vej hen. Hun vil have det hele, hun vil have det nu, hun vil gøre det selv og hun skal gerne afprøve utallige gange om det ‘nej’, nu også betyder ‘nej’.

4 Comments

  • Helle

    Stort tillykke til og med sødeste Solveig, man kan jo se spilopperne lyser ud af hende. Hvor er hun lige pludselig bare blevet “en stor” pige at se på.

    • Mette

      Tak Helle – det var ikke lige de fødselsdagsbilleder vi gik efter, men bagefter kan jeg se, at det er præcis som hun er, fuld af spilopper 🙂

  • Karin Abildhauge

    Også her skal lyde et højt HURRA 🎈🎉🥳
    Det kan ses i øjnene på Solveig at der er spillopper i hende.
    Det der nej og afprøve grænser fortsætter, det husker du vel godt eller?
    Mine 2 spillopper Otto 9 år og Frida 8 år afprøver og det er med smæk med døre mm. Og heldigvis. Det udvider nysgerrigheden, og styrker imod de bump på vejen der vil komme.
    God fest til jer

    • Mette

      Tak Karin – det er en pige fuld af krudt og det fremgår tydeligt af billederne. jeg kan høre det ikke nødvendigvis er noget hun vokser fra 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *