Kald mig bare Mette Blomsterbech
Huset dufter herligt af årets allerførste julebag.
I går lavede jeg dejen til Blomsterbergs brunkager. Det var et pænt stort arbejde, med hjemmesyltede appelsinskaller, smuttede mandler og hvad har vi.
Dejen har hvilet til i dag og er nu omsat til en ordentlig bunke nybagte brunkager.
De smager skønt og har helt sikkert været de mange forberedelser værd.
Om de holder til jul?
Næppe!
3 Comments
Karin
Mums lækkert kræs.
Helle har udfordringer med allergien for farver(rød), jeg har så mine reaktioner for fedt- og sødestoffer. Småkager bagt på olie og banan, det har jeg endnu ikke leget med 😉 Derfor har jeg ikke bagt julesmåkager, har lavet masser af snack med kanal, havregryn, appelsinsaft, ingefær, mandler, dadler, figner etc. så bare rolig. Jeg hygger også med lidt lækkert.
Helle Klitgaard
Åhhh hvor ser de lækre ud – desværre er jeg OGSÅ blevet overfølsom for appelsin 🙁 jeg ville ønske, at jeg aldrig havde fået en rød tatovering.
Mette
Jeg tror altså også de vil være rigtig lækre uden appelsinskallen.