Kald mig bare Mette Blomsterbech
Jeg har fundet min madniche: mormormad.
Det er faktisk noget af det, som jeg lykkes med i mit køkken.
Vi har længe snakket om citronfromage, som var en hyppig dessert i det Harboeske hjem. Jeg er selv ret begejstret for netop den dessert og tænkte, at det måtte da jeg kunne finde ud af.
Resultatet virker ret overbevisende selvom opskriften indeholdt både husblas og hvad har vi.
Det krævede desuden en pokkers masse skåle, men er alt besværet værd (jeg har smug smagt).
Opskriften jeg har brugt er fra Valdemarsro.
4 Comments
Wim Nielsen
Jeg har haft meget succes med Arlas opskrift. Den er totalt idiotsikker og jeg har en 90årig, tidligere kogekones ord for at den jeg lavede efter opskriften, det er den bedste hun har smagt..
Mette
Tak for info – det ser også noget mere tilgængelig ud end den jeg har brugt. Den prøver jeg næste gang 🙂
Dorthe lige om hjørnet
Uhm, det er også rigtig godt 🙂 (og i vores familie var det med farmor-klatter – det var store klatter flødeskum ovenpå selve laget af flødeskum – dem elskede min far)
Mette
Det er en herlig dessert. Næste gang prøver jeg en anden opskrift, fx. Bdr. Prices, som indeholder en lille smule mere sukker, jeg synes nemlig at den manglede en smule sødme.