Topping
Morgenmaden består på hverdage af skyr med topping af granola, tranebær og friske blåbær, men i næste uge skiftes blåbærrene ud med råsyltede brombær.
Skoven bugner med modne brombær og jeg plukkede en stor skålfuld. De er blot skyllet og ellers hældt på glas med rørsukker, kanel og vanille efter Dobbeltlykkes anvisning.
De ligner noget, der smager godt.
4 Comments
Vibeke
Næææh du har været i gang med de råsyltede brombær – jeg håber de faldt i din smag.
Mette
De var tosset gode og glasset er forlængst tømt 🙂
Karin
Hvor er det sjovt med det skyr, næsten alle spiser det, og det lyder til at være lækkert, altså den portion du spiser om morgenen.
Jeg bliver aldrig skyr spiser, har prøvet forskellige mærker etc. det er ikke kun mine smagsløg der siger nej tak, min mave vil heller ikke. Hvorimod den græske yoghurt det går fint, selv da jeg var på Kreta 🙂
Velbekomme mht. ny topping.
Mette
Jeg var heller ikke vild med det i starten – men har fundet ud af, at Cheasy Vanille Skyr smager ret godt og så er den oven i købet sukkerfri.