Kald mig bare Mette Blomsterbech
Opskriften på ‘verdens bedste hindbærsnitter’ er hentet hos Lone og hendes mormor.
Den er forholdsvis nem at gå til – selv for en amatør som mig – men den tager tid. Dejen skal køle både før og efter bagning, så det er ikke kager man bager i en håndevending når kaffegæsterne allerede er på vej.
Jeg rørte dejen på maskine og selvom det længe ligner noget, der ALDRIG kommer til at hænge sammen, så sker det alligevel lige pludselig. Bagefter har jeg kæmpet lidt med at pladerne knækker men de smager skønt og så er det vel en mindre bagatel, at de skal spises med teske.
Jeg har også en anden opskrift og den tror jeg skal prøves næste gang – selvom det så ikke er ‘verdens bedste’ – måske er den nemmere at lægge sammen og skære ud.
8 Comments
Liselotte
Uha, de ser altså gode ud… teske eller ej 🙂
God lørdag til dig 🙂
Mette
De var gode og kunne godt spises uden teske 🙂
Catarina
Genferosnitter som de hedder her på Fyn er bare lækre og jeg bager dem også af og til. Jeg har så en opskrift som er hendved 40 år gammen. Det var en venindes far (han var bager) der gav mig den, da jeg var vild med den da jeg var barn. 😀 Tror faktisk jeg har lagt den på bloggen. 😉
Mette
Jeg har fundet den på din blog. De ser også rigtig lækre ud 🙂
Catarina
👍 Jeg menet også den var der. 😉
heidi
Halløj igen:-)
jeg har også en opskrift eller to på hindbærsnitter. og jeg har også bøvlet med at de knækker og smuldre… Men altså, så fik jeg en ny opskrift hvor der stod de skulle hvile til dagen efter. og Jeg tænkte straks at de da så blev bløde og kedelige. Men nej de er fantastiske og helt perfekte. Men igen så skal man være ude i god tid..
men de ser dælme lækre ud
Mette
Halløj… er du retur fra din tur i junglen?
Hmmm det lyder som en god ide at lade bundene hvile… og så kan man jo lynhurtigt lægge sammen 🙂
Heidi
Jep retur i et stykke. Og en kuffertplads rigere på oplevelser.
Jeg lægger dem sammen når bindende er kolde og lader dem så stå et døgn. Det lyder skørt men de er stadig sprøde men smuldre bare ikke