Done
En del af søndagens tomathøst blev i løbet af eftermiddagen forvandlet til tre store glas ovntørrede tomater… og de smager så englene synger (:
Jeg ærgre mig egentlig lidt over, at bruge de tomater jeg selv har avlet på den slags. De smager jo så vidunderligt direkte fra planten og det er helt synd andet end at nyde dem sådan.
Men jeg ville kvæles i tomater, hvis jeg skulle spise dem i det tempo de modnes. Jeg har haft tomater med til mine kolleger og mine forældre og alligevel kan jeg ikke nå at følge med.
De står i et lunt og solrigt hjørne… måske kan jeg dyrke andre ting der, som normalt ville kræve et drivhus… agurker f.eks.
Det må prøves til næste år.
Foreløbig gør jeg kål på dette års tomathøst, mens prøver at finde en vejledning i hvordan jeg gemmer frø til næste års produktion.
6 Comments
Karin Abildhauge
Så lækre Mette. Det er dejligt med egen avl på glas.
Hvad med chili, det kunne da også være et forsøg værd. 😉
Deborah
Ja, og chili, squqsh, peberfrugt og aubergine måske endda 🙂 Ærgerligt jeg ikke er i nærheden, jeg havde gerne aftaget nogen. Du kan også koge chutney og ketchup.
Helle K.
Hvor ser de lækre ud 🙂 Vi har ikke haft tomater i år – fordi Lasse var i Norge, men næste år SKAL vi have igen 🙂
Mette
De vokser nu helt af sig selv uanset om Lasse er hjemme eller ej 🙂
Catarina
Mums… de er bare så gode. Jeg er spænd på hvor længe de holder hos dig, for hos os, holder de ikke særligt længe. 😉 De er som slik nam nam.
Mette
Jeg spise dem i salat i aftes og jeg er ikke i tvivl om, at de ikke holder ret længe 🙂