Tomat peak
Tomathøsten peaker vist lige nu… de sidste dage har jeg kunnet plukke sådan en skål fuld hverdag.
Det er almindelige-, blomme- og cocktailtomater. De eneste jeg har til gode at smage er bøftomaterne… de halter lidt bagefter. Men de behøver ikke have travlt for jeg har så rigeligt.
I dag er lidt af dagens høst omsat i en varm tomatsalat med frisk mozarella, frisk basilikum og olivenolie… her er den lige klar til ovnen og skal ledsage og løfte et par helt almindelige frikadeller med salat til noget ekstra.
10 Comments
Karin Abildhauge
Dejligt at hente de gode ting i drivhus, have eller altankasse. Det er en nydelse der ikke kan genskabes ved køb på grøntorvet eller i supermarkedet.
Mette
Jeg har ikke tidligere haft held med hjemmedyrkning – men i år kører det for mig 🙂
Det er meget tilfredsstillende at kunne hente frugt og grønt i egen have.
Anna Marie
Det er lige så tænderne løber i vand, og så er det garanteret tomater der smager af noget. Modsat dem man køber i supermarkedet.
Mette
Det er det nemlig 🙂
Helle K.
Hjemmedyrkede tomater styrer 🙂
Når jeg laver sådan en tomatsalat, så er den ikke i ovnen, det smager også godt.
Mette
De smager bare SÅ meget bedre. Jeg elsker varme tomater, så min favorit kommer ud af ovnen 🙂
MissMuffin
Uhm… Jeg skal vidst på torvet og hente tomater på fredag, så jeg kan gøre dig det efter, for nu har jeg lyst til tomatsalat og frikadeller 🙂
Mette
Det var rigtig godt. Jeg kan i øvrigt spise den tomatsalat til hvad som helst… også oven på en pizza 🙂
jonna
De smager bedst når man som du selv plukker dem.
Mette
De smager helt fantastisk 🙂