Tomater og frisklavet pesto
Mine allerallerførste hjemmedyrkede frilandstomater var klar til at blive plukket i dag.
Det er blommetomaterne der er længst fremme. Men der er masser på vej; almindelige tomater, blommetomater, bøf tomater og cocktail tomater.
Og i et sådant antal, at jeg tænker jeg er selvforsynende med tomat produkter hele vinteren.
…
Nu udgør de først plukkede, sammen resterne af gårsdagens tapas og salat, dagens middag.
Og pesto
Masser af pesto.
Jeg gider ikke salatdressinger, men bruger i stedet pesto eller – hvis køleskabet ikke indeholder det – bare olivenolie.
Opskriften på pesto har jeg fået af min niece og den bliver lavet med jævne mellemrum:
3 håndfulde basilikum
1-2 håndfulde persille
1 håndfuld pinjekerner
1 fed hvidløg
50 g parmesan
1 tsk citron
1,5 dl. rapsolie
½ dl olivenolie
lidt salt
Blend det hele sammen. Smag til.
2 Comments
Annette
Lækkert 🙂
Pernille
Hjemmedyrkede tomater smager bare bedre end alle andre. Og så ser dine rigtig lækre ud 🙂