Hip med de hippe
Jeg vil også være med på trenden med hyldeblomstsaft… ikke mindst fordi Poden har efterlyst det.
Havens træer blev ribbet for udsprungne blomster. Der blev tilsat vand, citron og sukker og nu skal det så trække tre dage før det filtreres og hældes på flaske.
Opskriften har jeg ‘lånt’ hos Therese – det eneste jeg mangler er at få at vide om det skal spædes op inden man drikker det? Og med hvad?
9 Comments
Helle
Jeg kan anbefale en blanding af hvidvin, danskvand og saft. Skønt en varm sommeraften, som der forhåbentligt kommer nogle flere af
Helle K.
PS: Jeg bruger den med citrus …
Helle K.
Iskoldt danskvand – uhm 🙂
Louise
Jeg vil anbefale danskvand 🙂 Det smager skønt! Jeg har også et par liter i køleren der trækker. Og lidt rester fra sidste år i fryseren, faktisk. Jeg fryser det ned i isterningeposer, og tager et par stykker af gangen. Det fungerer fint. Dog har jeg gjort mig den bitter erfaring at bruge isterningeposer hvor man kan binde en knude på posen. Selvluk fungerede ikke…
Mette
Det er skisme smart at lave isterninger af det 🙂
Anne Mette
En varm sommerdag er det også godt med danskvand (altså det med brus), igen fortyndet efter smag. Eller den lidt vildere version, champagne….hvis du nu skal fejre ham charmebror’en, for det er han da godt nok 🙂
Mette
Jeg tror, jeg skal prøve begge varianter 🙂
Lone Nielsen
Det spædes op med vand. Hvor meget afhænger af, hvordan du kan lide din saftevand 😉
Du kan også skifte citronerne ud med rød grape – 1 for 1. Det giver en mere frisk smag – synes jeg.
mvh Lone
Ps tillykke med den nye livsnyder!
Mette
Det skal prøves med grape i næste omgang, tak Lone 🙂