Rabarber Pie
600 g af havens rabarberstængler er bagt i en smuldredej til en Rabarber Pie og andre 500 g kogt til marmelade sammen med friske jordbær.
Og så er der fortsat rabarber at hive af, så jeg kan levere det lovede bundt til min makker på tirsdag.
Jeg tænker, at jeg snart er nødt til at begynde at fryse rabarberne ned… ellers ender jeg vel med oxalsyreforgiftning (:
6 Comments
Helle K.
Endelig!!! er mine rabarber klar til kage – de skal vist flyttes 😉
Mette
Hold da op… ja, det var sørme sent. Her lakker med mod enden for ‘produktionen’
Mine står i direkte sol hele dagen og har fået tilført god kompost i foråret… om det er den optimale placering aner jeg ikke, men jeg har i hvert fald høstet mange.
Anna Marie
Jeg husker, at min svigermor som var rabarbertosset spiste noget der hed anti-oxal for at neutralisere syren fra de mange tallerkener rabarbergrød, hun satte til livs.
Mette
Det kunne også godt være relevant her… men i det mindste ruster jeg ikke indvendigt 🙂
Helle K.
Det lyder lækkert 🙂 Mine rabarber er hverken tykke eller flittige, så jeg venter stadig på første høst.
Mette
Jeg havde hørt de har godt af kompost – så det fik de – måske er det dét,
der har fået dem til at eksplodere 🙂