Rheum rhabarbarum
Halvanden kilo rabarber forvandlet til 2 liter rabarbersaft.
Frugtkødet er gemt i glas og er i følge Charlotte lækker følgeskab til en ostemad eller sammen med et syrnet mælkeprodukt.
Jeg glæder mig allerede til det er kølet af…
Halvanden kilo rabarber forvandlet til 2 liter rabarbersaft.
Frugtkødet er gemt i glas og er i følge Charlotte lækker følgeskab til en ostemad eller sammen med et syrnet mælkeprodukt.
Jeg glæder mig allerede til det er kølet af…
6 Comments
Kat
Velkommen til smagen af mit Barndoms land!!!! Smag og dufte er ofte forbundet med ting/situationer vi husker dybt i vores sjæl. JEG husker duften og smagen af min mors rabarbersaft- og kompot- og marmelade!!!!!!
Mette
Jeg fortalte Poden nøjagtig det samme igår… min mor lavede altid rabarbergrød og skulle jeg vælge en yndlingsdessert så må det blive den.
Jeg elsker rabarber. Heldigvis, for jeg har så rigeligt af dem 🙂
Charlotte
Sådan Mette…
Lynende hurtig og handlekraftig er ikke for store ord til dig 🙂
Jeg vil følge trop i weekenden, regner med at høkassen er dækket af rabarber når jeg kommer derud på fredag…
Jeg glæder mig allerede til et iskoldt glas af den dejlige saft …
Vi må finde på, må vi, for at få brugt alle de dejlige røde stænger 🙂
Sidste år, var en af favoritterne også de tynde fine stænger i små bukketter omviklet med bacon eller parmaskinke og en tur i ovn…. skønt tilbehør til kød og grill.
Annemette
Mmmm sådan en omgang hjemmegjort rabarbersaft er virkelig lækkert 🙂
Pernille
Uhm… det lyder lækkert 🙂
Mette
Det håber jeg det er – det er ikke koldt nok endnu så jeg har ikke smagt på det.