Havetips
Ét sted i haven er der fuld knald på og det er i rabarberbedet.
Nu er jeg så lidt i tvivl om, hvordan sådan en rabarberhøst foregår. Skal jeg blot begynde at hive af dem? Og kommer der så flere? Og hvor længe han jeg blive ved? Og..?
Er der nogen rabarbereksperter derude, der har et par fif at dele ud af?
10 Comments
Hanne-Vibeke
Du kan trække dem hele sommeren der skal dog altid være et par stykker tilbage(fotosyntesen)
Det er asparges der slutter til Sct. Hans
Hilsen H-V
Inge V.
Ser godt ud. Elsker rabarber. Høsttiden er normalt maj og juni. Slut med at trække rabarber omkring sankt hans.
God fornøjelse med høst og lækre retter.
Mette
Tak Inge – jeg håber jeg får noget godt ud af dem 🙂
Anna Marie
De nye, røde stilke er de bedste. Rabarbermarmelade og rabarbertærte med vanilje og koldt flødeskum. Mums.
Mette
Jeg elsker også rabarbergrød 🙂
Annette
🙂 her skal jeg lige vente et par dage mere. Bladene skal helst være foldet helt ud inden du hiver.
Mette
Så skal jeg også lige væbne mig med et par dages tålmodighed kan jeg regne ud.
Heidi
Jep, du hiver bare så slipper de i “foden”. Oh husk ikke at skære foden af når det tilberedes. Det er der det meste smagen sidder. Jo mere du høster jo flere rabarber får du. Så sæt igang
Mette
Lige om lidt hiver jeg de første til jordbærrabarbermarmelade 🙂