Mest af alt holder jeg af hverdagen
Efter en dejlig juleferie, kun afbrudt af en 6 timers arbejdsfredag, er det nu hverdag igen. Jeg satser på, at der er mange, der benytter sig af den korte uge til at forlænge ferien lidt.
Jeg er nemlig alene på pinden. Helt alene. Den ene makker holder ferie hele ugen og den anden kun i dag, så det ville være så rart, hvis der var bare lidt stille og tid til at nå op i omdrejninger inden det for alvor går løs.
Mine sidste feriedage gemmes til flytningen. Jeg har endnu ikke langt mit helt fast på dagene. Alt afhænger af, hvor klar jeg er, når datoen nærmer sig.
Indtil videre går det forrygende. I går blev skuret tømt og til morgen benyttede jeg mig af, at mekanikernes affaldssæk var gabende tom og fik tømt fryseren. Eneste overlevende blev tre poser rabarber. Resten var kassabelt. Tror jeg. I hvert fald havde det en alder, hvor jeg ikke længere turde spise det (hvor længe kan mad egentligt holde sig i en fryser?)
Her var måske alligevel et emne til et nytårsfortsæt: bliv bedre til at udnytte fryserens ressourcer 🙂
2 Comments
Deborah
Lyder dejligt at få ryddet ud, men når nu du er i tvivl, så fandt jeg lige et link til dig, hvor der er nogen retningslinier for netop det med holdbarhed i fryser.
Ofte tror, jeg vi er for hurtige til at smide ud iøvrigt. Jeg prøver at undgå at smide noget ud ved omtanke, og indrette mig efter at få brugt op. Så et fint Nytårsfortsæt i tråd med mit indlæg omkring rester og at undgå madspild.
Mette
Tak for det link Deborah – det er udskrevet og vil blive hængt op ved siden af fryseren 🙂
Jeg smider heller ikke ret gerne mad ud, men kender mig selv godt nok til at ryger det i fryseren glemmer jeg det. Derfor bliver det også ofte restemad allerede dagen efter.