Lam Bhunna Karry
Stærkt inspireret af en vis Cirkusprinsesse står menuen denne fredag aften på indisk. Det simrer ude på komfuret og duften af de mange krydderier fylder hele huset og får tænderne til at løbe i vand.
Lam Buhnna Karry eller er det Kylling Bhunna Karry for lammet er i dagens anledning skiftet ud med kylling, da jeg ikke ved om min gæst spiser lam… men ellers er opskriften fulgt til punkt og prikke og med 4 fed hvidløg er vi vist ikke til pænt brug i morgen.
Jeg elsker mad der smager af noget og især er jeg glad for karry. Jeg har været på netbiblioteket i dag og fundet en del bøger med retter fra netop det indiske køkken og dem vil jeg glæde mig til at studere og lade mig inspirere af.
Rigtig god fredag aften til dig!
.
Billedet er hugget samme sted som opskriften!
4 Comments
Anita
Åh, som jeg elsker det danske ord Karry…
Det minder mig iøvrigt om barndommens 70’ere, men det var et sidespring 😀
Mette
Jeg kan nu bedre li’ smagen 🙂
Mette
Det er noteret og tak 🙂
Marianne
Velbekomme Mette – jeg ved ikke om du har set min sidste kommentar på mit eget indlæg om den her ret – men det kan være en god idé at pille citronerne op hvis der er rester ellers bliver det ret bittert (det blev mit ihf).
Og mht kogebøger så har jeg opdaget at flere af de ‘kendte’ indiske retter faktisk primært er i kogebøger med pakistansk mad, så de er også værd at kigge efter 😀